Number of the records: 1  

Innovation and Industry Structure Relationship: Evidence from Slovak Food Industry

  1. Title Innovation and Industry Structure Relationship: Evidence from Slovak Food Industry
    TranslationVzťah inovácií a priemyslenej štruktúry: Evidencia na základe potravinárskeho priemyslu na Slovensku
    Author infoAneta Bobenič Hintošová, Michaela Bruothová, Lucia Demjanová
    Author Bobenič Hintošová Aneta EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF
    Co-authors Bruothová Michaela EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF
    Demjanová Lucia EUBPHFKMA - Katedra manažmentu PHF
    Source document Interdisciplinarity in theory and practice : journal for presentation of interdisciplinary approaches in various fields. Nr. 2 (2013), pp. 38-40 online. - Arad : Adoram, 2013. ISSN 2344-2409
    Výstup z projektu VEGA 1/0328/13 Modelovanie kauzálnych vzťahov inovácií v malých a stredných podnikoch
    NoteVEGA 1/0328/13
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionRomania
    systematics 330.341.4 - Štruktúrne zmeny
    Keywords inovácia * štruktúra vnútroodvetvová * priemysel potravinársky * Slovensko * koncentrácia * input-output
    AnnotationVzťah medzi inovačnou aktivitou a štruktúrou priemyslu v podmienkach potravinárskeho priemyslu na Slovensku. Faktory vplyvu: počet podnikov v odvetví, ich veľkosť a koncentrácia. Inovačná aktivita meraná input output indikátormi. Potvrdenie klasickej Schumpeterovej hypotézy.
    URLhttp://www.itpb.eu/index.php/ct-menu-item-3/15-economics/60-innovation-and-industry-structure-relationship-evidence-from-slovak-food-industry
    Public work categoryScientific titles in foreign not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE14 00546-001, kópia plného textu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2013: Nr. 2

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.