Number of the records: 1  

Najvýznamnejšie odvetvia potravinárskeho priemyslu Švajčiarska

  1. Title Najvýznamnejšie odvetvia potravinárskeho priemyslu Švajčiarska
    Author infoIvan Masár
    Author Masár Ivan
    Source document Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 14, č. 4 (2014), s. 97-98 online. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2014. ISSN 1338-6336
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords potravinárstvo * Švajčiarsko
    AnnotationŠvajčiarsky potravinársky priemysel takmer výhradne poháňajú odvetvia, ktoré väčšinu surovinových zdrojov získavajú v zahraničí (napr. kakaové bôby, cukor, rastlinné oleje, škrob, káva) alebo používajú vstupy nepoľnohospodárskeho pôvodu z domácich zdrojov (napr. minerálnu vodu, mlieko). V období rokov 2001-2011 rástol obrat cukrovinkárskeho priemyslu v priemere o 10 % ročne.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2014: 4

    File nameSizeTyp prístupu
    PDF fulltext156.7 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.