Number of the records: 1  

Public Atitudes to GM Foods. The Balancing of Risks and Gains

  1. Title Public Atitudes to GM Foods. The Balancing of Risks and Gains
    TranslationVerejný postoj ku GM potravinám. Vyvažovanie rizík a ziskov
    Author infoJohn Hudson, Anetta Čaplánová, Marcel Novák
    Author Hudson John
    Co-authors Čaplánová Anetta EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH
    Novák Marcel EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH
    Source document Appetite. Vol. 92 (2015), pp. 303-313 online. - London : Elsevier Applied Science. ISSN 1095-8304
    NoteRegistrovaný: Scopus
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionGreat Britain
    systematics 316.6 - Sociálne správanie. Psychologická sociológia. Sociálna psychológia
    Keywords potraviny modifikované geneticky * modernizácia technológie * inžinierstvo génové * rozvoj vedeckotechnický * mienka verejná
    AnnotationFaktory tvorby názoru verejnosti na geneticky modifikované potraviny. Sociánoekonomické faktory, vnímanie prirodzenosti produktu a vplyvu na životné prostredie a uprednostnenie cisgenézy pred transgenézou. Modelovanie postoja verejnosti k GM potravinám. Vedomosti, vedecké pozadie, vzdelanie rodičov a náboženstvo ako hlavné faktory pri tvorbe povedomia o GM potravinách.
    Public work categoryScientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    Registered inWOS
    Registered inSCOPUS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE15 01143-001, kópia plného textu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.