Number of the records: 1
Chocolate as a Functional Food
Title Chocolate as a Functional Food Translation Čokoláda ako funkčná potravina Author info Vanda Rogovská, Miroslava Čukanová Author Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Co-authors Čukanová Miroslava EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Source document EDAMBA 2015 : conference proceedings : international scientific conference for doctoral students and post-doctoral scholars : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines : University of Economics in Bratislava, Slovak Republic, 21 - 23 october 2015. S. 735-747 CD-ROM. - Bratislava : Publishing House EKONÓM, 2015 / Wallner Jozef ; Adašková Daša ; Alexy Martin ; EDAMBA 2015 : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines International scientific conference. ISBN 978-80-225-4200-5 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Note VEGA 1/0635/14. - Registrovaný: Web of Science Document kind schedule of articles from year books Language English Country of Edition Slovak Republic systematics 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie Keywords čokoláda * výživa * spotreba potravín * zdravie Annotation Vlastnosti funkčných potravín, ich prehľad a benefity. Zdraviu prospešné vlastnosti čokolády. Analýza dotazníkového prieskumu o spotrebe čokolády Public work category Reports at home scientific conferences Registered in WOS Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E15 01948-078, originál dokumentu
File name Size Typ prístupu Archív publikačnej činnosti 1.1 MB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1