Number of the records: 1  

Chocolate as a Functional Food

  1. Title Chocolate as a Functional Food
    TranslationČokoláda ako funkčná potravina
    Author infoVanda Rogovská, Miroslava Čukanová
    Author Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Co-authors Čukanová Miroslava EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Source document EDAMBA 2015 : conference proceedings : international scientific conference for doctoral students and post-doctoral scholars : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines : University of Economics in Bratislava, Slovak Republic, 21 - 23 october 2015. S. 735-747 CD-ROM. - Bratislava : Publishing House EKONÓM, 2015 / Wallner Jozef ; Adašková Daša ; Alexy Martin ; EDAMBA 2015 : the era of science diplomacy: implications for economics, business, management and related disciplines International scientific conference. ISBN 978-80-225-4200-5
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    NoteVEGA 1/0635/14. - Registrovaný: Web of Science
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageEnglish
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    Keywords čokoláda * výživa * spotreba potravín * zdravie
    AnnotationVlastnosti funkčných potravín, ich prehľad a benefity. Zdraviu prospešné vlastnosti čokolády. Analýza dotazníkového prieskumu o spotrebe čokolády
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    Registered inWOS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE15 01948-078, originál dokumentu

    File nameSizeTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti1.1 MBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.