Number of the records: 1  

Diverzifikácia spotreby potravín na Slovensku

  1. Title Diverzifikácia spotreby potravín na Slovensku
    TranslationDiversity of Food Consumption in Slovakia
    Author infoAndrej Cupák, Ján Pokrivčák, Marian Rizov
    Author Cupák Andrej EUBFNHKBF - Katedra bankovníctva a medzinárodných financií FNH
    Co-authors Pokrivčák Ján
    Rizov Marian
    Source document Politická ekonomie : teorie, modelování, aplikace. Roč. 64, č. 5 (2016), s. 608-626. - Praha : Vysoká škola ekonomická, 2016. ISSN 0032-3233
    NoteRegistrovaný: Web of Science. - Registrovaný: Scopus. - Registrovaný: Current Contents Connect
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Keywords bezpečnosť potravinová * spotreba potravín * analýza regresná * Slovensko * kvalita potravín
    AnnotationAnalýzai diverzifikácie spotreby potravín na Slovensku s využitím mikroekonomických údajov zo zisťovania Štatistiky rodinných účtov SR za obdobie 2004–2010. Potravinová diverzita je indikátorom kvality stravovania, a teda jedným z aspektov potravinovej bezpečnosti domácností.
    Public work categoryScientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books
    Registered inWOS
    Registered inSCOPUS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE16 00592-002, online
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2016: 1-8

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF1.2 MBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.