Number of the records: 1  

Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny

  1. Title Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny
    Author infoKatarína Fašiangová
    Author Fašiangová Katarína
    Source document Goodwill : magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti. Roč. 8, č. September-Október (2016), s. 65. - Bratislava : Goodwill, 2016. ISSN 1337-9798
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Keywords priemysel potravinársky * technológie nové * dozor potravinový * potravinárstvo * potraviny * výživa * zdravie
    AnnotationKvalita každej potraviny je definovaná súborom charakteristických vlastností. Funkčné potraviny podľa ILSI (International Life Science Institute) a čo znamená termín funkčnosť potravín. Zmeny v potravinárskych technológiách.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2016: Február-December

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.