Number of the records: 1  

Kuchynský odpad

  1. Title Kuchynský odpad : ako sa vyhnúť pokute?
    Author infoLenka Skalická
    Author Skalická Lenka
    Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 10, č. jeseň (2016), s. 32-34. - Žilina : Direct press, 2016. ISSN 1337-0545
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 628.4/.6 - Hygiena miest
    Keywords odpad * reštaurácie * zariadenia stravovacie * ekológia * legislatíva * potraviny * tuky * oleje rastlinné
    AnnotationZber a manipulácia biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo zariadení spoločného stravovania. Vymedzenie pojmu biologicky rozložiteľný kuchynský a reštauračný odpad. Povinnosti držiteľa odpadu. Zákazy pre prevádzkovateľa kuchyne. Povinnosti prevádzkovateľov pri nakladaní s biologicky rozložiteľným kuchynským a reštauračným odpadom. Manipulácia a spôsob odstraňovania tohto druhu odpadu.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2016: jar-zima

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.