Number of the records: 1  

Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę?

  1. Title Żywność ekologiczna – sposób na „zdrową” dietę?
    Parallel titleOrganic foods – way to „healthy” diet?
    Author infoMonika Bronkowska, Dagmara Orzeł, Joanna Wyka, Marta Habánová, Malgorzata A. Jarossová
    Author Bronkowska Monika
    Co-authors Orzeł Dagmara
    Wyka Joanna
    Habánová Marta
    Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 16-23 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguagePolish
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    Keywords priemysel potravinársky * kvalita potravín * spotrebitelia * označovanie tovarov * biopotraviny * štýl životný
    AnnotationBiopotraviny a propagácia takzvaného zdravého životného štýlu. Posudzovanie vplyvu biopotravín na ľudské zdravie. Niekoľko štúdií vykonaných v Poľsku a na celom svete preukázalo, že ekologické produkty vo väčšine prípadov obsahujú viac živín a bioaktívnych látok než konvenčná výroba potravín.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE16 01135-002, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.