Number of the records: 1  

Porovnanie nutričnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami

  1. Title Porovnanie nutričnej hodnoty biopotravín s konvenčnými potravinami
    Parallel titleComparison of the nutritional value of organic food with conventional food
    Author infoAlica Lacková
    Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 155-161 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    NoteVEGA 1/0635/14
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Keywords potraviny * biopotraviny * kvalita potravín * poľnohospodárstvo ekologické * požiadavky na výrobky * kvalita výrobkov * hodnota
    AnnotationPorovnanie nutričnej hodnoty a rozdiely medzi vybranými druhmi konvenčných potravín a biopotravín. Ciele ekologického poľnohospodárstva a tvorba trvalo udržateľného systému manažmentu poľnohospodárstva. Rešpektovanie prírodných systémov a cyklov, udržiavanie a zvyšovanie zdravia pôdy, vody, rastlín, zvierat a rovnováhy medzi nimi.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE16 01135-011, originál dokumentu

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.