Number of the records: 1
Spotrebiteľské povedomie o funkčných potravinách na Slovensku
Title Spotrebiteľské povedomie o funkčných potravinách na Slovensku Parallel title Consumer awareness of functional food in Slovakia Author info Vanda Rogovská, Lenka Račková Author Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Co-authors Račková Lenka Source document Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 175-180 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Note VEGA 1/0635/14 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo Keywords potraviny * potravinárstvo * výživa * spotreba potravín * kvalita potravín * kvalita výrobkov * regióny * spotrebitelia * Slovensko Annotation Funkčné potraviny sú definované ako všetky potraviny alebo zložky potravín, ktoré môžu poskytnúť zdravotný prínos nad rámec tradičných živín, ktoré potraviny obsahujú. Analýza povedomia slovenských spotrebiteľov o funkčných potravinách. Public work category Reports at home scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E16 01135-014, originál dokumentu
article
Number of the records: 1