Number of the records: 1  

Tradičné a regionálne výrobky v rámci Politiky kvality EÚ

  1. Title Tradičné a regionálne výrobky v rámci Politiky kvality EÚ : vysvetlenie základných pojmov
    Author infoMalgorzata A. Jarossová
    Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source documentStav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. S. 92-100 [9,28 NS] online. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    NoteVEGA 1/0635/14
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords potraviny * kvalita potravín * označovanie tovarov * logo * kvalita výrobkov * značky kvality * značky výrobkov * regióny * Slovensko
    Public work categoryWorks carried in Internet
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE16 01602-015, online

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF635.1 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.