Number of the records: 1  

Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta

  1. Title Consumers' Approach regarding the Offer of Innovative Food Products on the Example of Pasta
    TranslationPrístup spotrebiteľov týkajúci sa ponuky inovatívnych potravinárskych výrobkov na príklade cestovín
    Author infoMarzena Jeźewska-Zychowicz, Marta Sajdakowska, Malgorzata A. Jarossová
    Author Jeźewska-Zychowicz Marzena
    Co-authors Sajdakowska Marta
    Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source documentHandel wewnętrzny : rynek-przedsiębiorstwo-konsumpcja-marketing. Vol. 63, no.1 (2017), pp.192-202. - Warszawa : Instytut Badań Rynku, Konsumpcji i Koniunktur, 2017. ISSN 0438-5403
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionPoland
    Keywords spotrebitelia * potraviny * kvalita tovaru * výskum marketingový
    AnnotationMarketingový prieskum ochoty respondentov konzumovať inovatívne potravinové výrobky na príklade cestovín.
    Public work categoryScientific titles in foreign not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE17 00185-001, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF7.7 MBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.