Number of the records: 1  

Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle

  1. Title Trendy a inovácie v potravinárskom priemysle : diplomová práca
    Author infoZuzana Kolejáková, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Author Kolejáková Zuzana
    Another authors Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Issue dataBratislava, 2017. - 68 s.
    Document kindpráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number896933

    File nameSizeTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1 MBz IP adresy EU po prihlásení

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.