Number of the records: 1  

Inovácie v potravinárskom priemysle

  1. Title Inovácie v potravinárskom priemysle : bakalárska práca
    Author infoAnna Koltášová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Author Koltášová Anna
    Another authors Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Issue dataBratislava, 2017. - 45 s.
    Document kindpráce záverečné bakalárske (Bc.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number896889

    File nameSizeTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.1 MBz IP adresy EU po prihlásení

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.