Number of the records: 1  

Competitiveness and innovation of the Polish food industry

  1. Title Competitiveness and innovation of the Polish food industry
    TranslationKonkurencieschopnosť a inovácie v poľskom potravinárskom priemysle
    Author infoKrzysztof Firlej, Anna Kowalska, Arkadiusz Piwowar
    Author Firlej Krzysztof
    Co-authors Kowalska Anna
    Piwowar Arkadiusz
    Source document Agricultural economics. Vol. 63, no. 11 (2017), pp. 502-509. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords priemysel potravinársky * konkurencieschopnosť * vývoz * dovoz * potraviny * obchod zahraničný * Poľsko
    AnnotationKonkurencieschopnosť v potravinárskom priemysle v Poľsku s prihliadnutím na faktory ako: orientácia na export (OE), pokrytie importu exportom (TC), penetrácia importu (MP) a odkrytie porovnávacích výhod podľa Balassa (RCA) a Lafay (LFI). Prezentácia inovácií v poľskom potravinárskom priemysle.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2017: 7-12

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF158.7 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.