Number of the records: 1  

Effects of corporate social responsibility on food safety

  1. Title Effects of corporate social responsibility on food safety
    TranslationEfekty korporátnej sociálnej zodpovednosti na potravinovú bezpečnosť.
    Author infoYou-Hua Chen, Pu-Yan Nie, Yong-Cong Yang
    Author Chen You-Hua
    Co-authors Nie Pu-Yan
    Yang Yong-Cong
    Source document Agricultural economics. Vol. 63, no. 12 (2017), pp. 539-547. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords korporácie * zodpovednosť podniku spoločenská * monopoly * priemysel potravinársky * bezpečnosť * kvalita potravín * regulácia cenová * krajiny rozvojové * Čína * Brazília
    AnnotationŠtúdia ako prvá rozvíja teoretickú analýzu korporátnej sociálnej zodpovednosti v potravinárskom priemysle týkajúcej sa najmä potravinovej bezpečnosti a kvality. Zistenie, že aktívna cenová regulácia štátu nie je vhodným riešením, pretože znižuje kvalitu potravín, zatiaľ čo kvalita potravín znižuje zisky monopolov. Problém potravinovej bezpečnosti najmä v rozvojových krajinách, v Číne a v Brazílii. Praktická implementácia na dvoch modeloch.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2017: 7-12

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF165.9 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.