Number of the records: 1  

Food Quality and Safety From a Consumer Perspective

  1. Title Food Quality and Safety From a Consumer Perspective
    TranslationKvalita a bezpečnosť potravín z hľadiska spotrebiteľov
    Author infoMarta Karkalíková, Alica Lacková
    Author Karkalíková Marta EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Co-authors Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document The 5th 2018 IBSM International Conference on Business, Management and Accounting : [proceedings]. Pp. 135-143 CD-ROM. - Jakarta : CAAL International Education Organizer, Training And Consulting, 2018 / Nguyen Thi Hong Nga ; Lesáková Dagmar ; International Conference on Business, Management and Accounting (IBSM). ISBN 978-602-72911-5-7
    NoteVEGA 1/0670/16
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageEnglish
    Country of EditionIndonesia
    Keywords spotrebitelia * postoje * ochrana spotrebiteľa * ochrana zdravia * potraviny * kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * informácie * Slovensko * dotazníky
    AnnotationBezpečnosť potravín z pohľadu spotrebiteľov (rizikové faktory, úroveň informovanosti a ich názory) - výsledky dotazníkového prieskumu medzi spotrebiteľmi na Slovensku.
    Public work categoryReports at international scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE18 00158-006, online

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF644 KBz IP adresy EU po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.