Number of the records: 1  

Príležitosti a riziká implementácie franchisingu v podniku rýchleho občerstvenia

  1. Title Príležitosti a riziká implementácie franchisingu v podniku rýchleho občerstvenia
    TranslationThe Opportunities and Risks of Aplication of Franchising in the Fast-Food Business
    Author infoAnna Veszprémi Sirotková, Michal Výbošťok
    Author Veszprémi Sirotková Anna EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Co-authors Výbošťok Michal
    Source document Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 : zborník príspevkov z konferencie, 3. 5. 2018, Bratislava. S. 175-188 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Poláček Marian ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Karlíček Miroslav ; Študentská vedecko-odborná činnosť Obchodnej fakulty 2018 Konferencia. ISBN 978-80-225-4508-2
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords reštaurácie * gastronómia * franšíza * obchod * licencie * zmluvy * kódexy etické
    AnnotationGastronómia a trendy v súčasnej gastronómii. Vybrané právne aspekty franšízingu. Dohoda o mlčanlivosti - NDA: Non-Disclosure Agreement. Zmluva o uzavretí budúcej zmuvy. Franšízingová zmluva. Licenčná zmluva na ochrannú známku. Európsky etický kódex franšízingu. Porovnanie fast-food reštaurácií McDonald’s (franšízingová reštaurácia) a Tiffany Favorite Food (nezávislý podnik) v Banskej Bystrici na základe vybraných kritérií. Swot analýzy reštaurácií. Výhody franšízingu pre franšízora podľa Slovenskej franšízingovej asociácie.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE18 00549-017, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF222.6 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.