Number of the records: 1  

Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu

  1. Title Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu
    TranslationAssessment of Suppliers in an Enterprise Producing Poultry Culinary Parts
    Author infoMalgorzata A. Jarossová
    Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí. S. 30-34 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018 / Mizla Martin ; Čarnický Štefan ; Krnáčová Paulína. ISBN 978-80-225-4576-1
    NoteVEGA 1/0670/16
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguagePolish
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords potraviny * kvalita výrobkov * bezpečnosť * dodávatelia * odberatelia * riadenie kvality
    AnnotationVýroba bezpečných potravín ako dôležitá požiadavka pre výrobcov ako aj spotrebiteľov. Riadenie kvality a bezpečnosti potravín. Dôležitosť vhodného dodávateľa. Hodnotenie dodávateľov vybraného poľského potravinárskeho podniku.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE18 00881-005, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF77.7 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.