Number of the records: 1  

Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji

  1. Title Gastronomické trendy súčasnosti v Moravsko-sliezskom kraji
    Parallel titleGastronomic Trends of Present in Moravia-Silesian Region
    Author infoPavlína Pellešová, Jakub Vacha
    Author Pellešová Pavlína
    Co-authors Vacha Jakub
    Source document Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 51, č. 3 (2018), s. 170-180. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2018. ISSN 0139-8660
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords gastronómia * potraviny * správanie spotrebiteľa * zdravie * zelenina * mäso * reštaurácie * regióny * prieskum * dotazníky * Česko
    AnnotationDefinícia gastronómie podľa Brillant-Savarina. Gastronomické trendy v súčasnosti - lokálnosť, znižovanie odpadu v kuchyni, flexitariánstvo, polievky do ruky, zdravie a výživová hodnota potravín, zabudnuté potraviny, párovanie potravín, fialové potraviny. Uplatňovanie nových gastronomických trendov v gastronomických zariadeniach na území Moravsko-sliezskeho kraja.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2018: 1-4

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.