Number of the records: 1
Reporting on CSR and Ethical and Sustainable Management in Food Industry in Slovakia As an EU Member
Title Reporting on CSR and Ethical and Sustainable Management in Food Industry in Slovakia As an EU Member : Chapter 13 Translation Podávanie správ o CSR a etickom a udržateľnom riadení v potravinárskom priemysle na Slovensku ako člena EÚ : Kapitola 13 Author info Renata Paksiova, Kornélia Lovciová Author Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Co-authors Lovciová Kornélia EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI Source document Ethical and Sustainable Supply Chain Management in a Global Context. Pp. 199-219 [2,26 AH]. - Hershey : IGI Global, 2019 / Akkucuk Ulas. ISBN 9781522589716 DOI 10.4018/978-1-5225-8970-9.ch013 Note APVV-16-0602 Document kind rozpis článkov z kníh Language English Country of Edition United States of America Keywords potravinárstvo * reporting * správy výročné * audit * etika * zodpovednosť podniku spoločenská * Slovensko * analýza kvalitatívna * analýza kvantitatívna Annotation Potravinársky priemysel v SR, plán a ciele rozvoja v období 2014-2020. Teoretická analýza požiadaviek na vykazovania nefinančných informácií v potravinárstve. Analýza výročných podnikových správ v štruktúre SK NACE za rok 2017 v kontexte etiky a spoločenskej zodpovednosti podniku. Účtovné jednotky s povinnosťou zostavovať výročnú správu. Obsah výročnej správy. Jednotky vykazujúce nefinančné informácie. Overenie výročnej správy audítorom. Public work category Chapters in scientific monography issued in foreign editorship Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E19 00217-002, kópia plného textu
article
Number of the records: 1