Number of the records: 1  

Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity?

  1. Title Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity?
    TranslationDvojaká kvalita jedla: negatívna sociálna externalita alebo príležitosť na konkurencieschopnosť?
    Author infoRoberta Sisto, Giustina Pellegrini, Piermichele La Sala
    Author Sisto Roberta
    Co-authors Pellegrini Giustina
    La Sala Piermichele
    Source document Agricultural economics. Vol. 65, no. 7 (2019), s. 307–313. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2019. ISSN 0139-570X
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords potravinárstvo * Európska únia * práva spotrebiteľské * konkurencieschopnosť * informácie asymetrické
    AnnotationNové poznatky k téme dvojakej kvality potravín v západnej a strednej či východnej Európe. Asymetrické informácie a prístupy na trhy jednotlivých krajín. Európska legislatíva k tejto téme. Teoretická analýza načrtá aj pozitívne dôsledky v podobe príležitostí pre potravinárske firmy.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Bunches2019: 7-12

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF394.9 KBverejne dostupné
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.