Number of the records: 1  

Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo

  1. Title Využitie metód hodnotenia podnikov v priestore v odvetví potravinárstvo
    Parallel titleUsing Methods of Evaluation Business Areas in the Food Sector
    Author Lukáč Jozef EUBPHFKRP - Katedra finančného riadenia podniku PHF
    Source document Journal of Innovations and Applied Statistics : vedecký internetový časopis. Roč. 9, č. 2 (2019), s. 71-76 online. - Košice : Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF EU, 2019. ISSN 1338-5224
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords potravinárstvo * konkurencieschopnosť * metódy * výkonnosť
    AnnotationMetódy hodnotenia firiem, konkurencieschopnosť výrobkov výberom vhodného súboru ukazovateľov konkurencieschopnosti. Určenie pozície potravinárskeho podniku v porovnaní s ostatnými podnikmi v rovnakom regióne v tom istom regióne na základe finančných ukazovateľov. ABC, s. r. o. založená v roku 1995.
    Public work categoryScientific titles in home not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE19 01059-009, kópia plného textu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2019: 2

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF505.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.