Number of the records: 1  

Analysis of the Perception of Sustainability from the Perspective of Entrepreneurs and Consumers in the Food Industry in Slovakia

  1. Title Analysis of the Perception of Sustainability from the Perspective of Entrepreneurs and Consumers in the Food Industry in Slovakia
    TranslationAnalýza percepcie udržateľnosti z pohľadu podnikateľov a spotrebiteľov v potravinárskom priemysle v SR
    Author infoDana Hrušovská, Mária Demjanovičová, Dominika Tumová, Martin Mičiak
    Author Hrušovská Dana EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM
    Co-authors Demjanovičová Mária
    Tumová Dominika
    Mičiak Martin
    Source documentEducation Excellence and Innovation Management : A 2025 Vision to Sustain Economic Development during Global Challenges : Proceedings of the 35th International Business Information Management Association conference. Pp. 2737-2748. - Norristown : International Business Information Management Association, 2020 ; IBIMA conference 2020. ISBN 978-0-9998551-4-1
    NoteKEGA 002EU-4/2019. - Registrovaný: Web of Science
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageEnglish
    Country of EditionUnited States of America
    Keywords rozvoj trvalo udržateľný * priemysel potravinársky * podnikatelia * spotrebitelia * environmentalistika * zodpovednosť podniku spoločenská
    AnnotationAnalýza percepcie udržateľnosti v SR - výsledky výskumu v oblasti potravinárskeho priemyslu. Analýza životného prostredia a aktivít súvisiacich s touto problematikou na slovenskom trhu. Zistenia ukazujú vysokú informovanosť o potrebe zodpovedného prístupu.
    Public work categoryReports at international scientific conferences
    Registered inWOS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE20 00311-001, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF646.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.