Number of the records: 1  

Adequancy of the Amount of Own Resources of Food Accounting Entities in 2018 in Slovakia

  1. Title Adequancy of the Amount of Own Resources of Food Accounting Entities in 2018 in Slovakia
    TranslationAdekvátnosť výšky vlastných zdrojov v potravinárskych podnikoch v roku 2018 na Slovensku
    Author infoKatarína Tasáryová, Renáta Pakšiová
    Author Tasáryová Katarína EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Co-authors Pakšiová Renáta EUBFHIKUA - Katedra účtovníctva a audítorstva FHI
    Source documentITEMA 2019: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture : Conference Proceedings of Third International Scientific Conference, October 24, 2019, Bratislava, Slovakia. S. 85-92. - Belgrade : Association of Economists and Managers of the Balkans, 2019 / Bevanda Vuk ; ITEMA 2019: Recent Advances in Information Technology, Tourism, Economics, Management and Agriculture International Scientific Conference. ISBN 978-86-80194-23-3
    DOI 10.31410/ITEMA.2019.85
    NoteAPVV-16-0602
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageEnglish
    Country of EditionSerbia
    Keywords majetok * majetok dlhodobý * kapitál * záväzky * financovanie * potravinárstvo
    AnnotationPrimeranosť výšky vlastných zdrojov potravinárskeho podniku v roku 2018 na Slovensku na základe ukazovateľov finančnej analýzy. Primeraná štruktúru zdrojov aktív, aby sa eliminovali riziká v podnikaní spoločností. Riziká spojené so zníženou solventnosťou v dôsledku vysokej zadlženosti, teda vysokej hodnoty zahraničných aktív a nízkej likvidity aktív. Vytvorenie primeranej úrovne vlastných zdrojov majetku v spoločnosti ako kľúčová úloha manažmentu.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE20 00366-001, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF607.8 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.