Number of the records: 1  

Potravinová bezpečnosť SR a jej prístup k jej hodnoteniu vo vybraných krajinách EU

  1. Title Potravinová bezpečnosť SR a jej prístup k jej hodnoteniu vo vybraných krajinách EU
    Author infoPavol Andrejovský, Roman Lacko, Jozef Gajdoš
    Author Andrejovský Pavol EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Co-authors Lacko Roman EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Gajdoš Jozef EUBPHFKOP - Katedra obchodného podnikania PHF
    Source document Zborník príspevkov a abstraktov z workshopu STEP : 13.11.2020, Košice. S. 91-97 online. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020 / Lacko Roman ; Bobenič Hintošová Aneta ; Szajt Marek ; STEP workshop. ISBN 978-80-225-4780-2
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords sebestačnosť potravinová * bezpečnosť potravinová * poľnohospodárstvo * potraviny
    AnnotationZodpovedanie vybraných otázok súvisiacich s potravinovou bezpečnosťou, prístupy k jej hodnoteniu podľa vybraných ukazovateľov. Potravinová sebestačnosť SR je pod úrovňou 50 % a patrí medzi najnižšie v EÚ. Rozhodujúca úloha svetového poľnohospodárstva a zabezpečenie potravinovej bezpečnosti všetkých krajín.
    Public work categoryReports at home scientific conferences
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE20 00746-012, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF457.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.