Number of the records: 1  

Racionalizácia gastronomickej prevádzky snack bar

  1. Title Racionalizácia gastronomickej prevádzky snack bar : bakalárska práca
    Author infoNataly Destefanis, školiteľ: Roman Staňo
    Author Destefanis Nataly
    Another authors Staňo Roman (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené
    Issue dataBratislava, 2021. - 45 s.
    Document kindpráce záverečné bakalárske (Bc.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number917184

    File nameSizeTyp prístupu
    Príloha2 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.4 MBz IP adresy EU po prihlásení

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.