Number of the records: 1  

Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA

  1. Title Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA
    Parallel titleImpact of the Covid-19 Pandemic on the Functioning of the HORECA Sector
    Author infoMarián Chrobák
    Author Chrobák Marián EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF
    Source document Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 18, č. 1 (2022), s. 64-69 online. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2022. ISSN 1336-7137
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    Keywords ruch cestovný * hotelierstvo * reštaurácie * pandémia * koronavírus * Slovensko
    AnnotationDopad pandémie Covid-19 na sektor HORECA. HoReCa je pojem, ktorý zahŕňa segment hotelierstva a rôznych druhov gastronomických prevádzok, ide o skratku slov označujúcich miesta predaja s priamou konzumáciou tovarov a služieb: Hotel, Reštaurácia, Stravovanie/Kaviareň (Catering). Sektor HORECA, ako súčasť cestovného ruchu, zahŕňa ubytovacie a stravovacie služby. Budúcnosť sektora HORECA.
    Public work categoryScientific works in others home magazines
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE22 00108-007, kópia plného textu
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2022: 1

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF281.3 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.