Number of the records: 1  

The Slovak Organic Food Market: Development of Organic Agricultural Area, Organic Agricultural Production and Sales of Packaged Organic Food

  1. Title The Slovak Organic Food Market: Development of Organic Agricultural Area, Organic Agricultural Production and Sales of Packaged Organic Food
    TranslationSlovenský trh s biopotravinami: Rozvoj ekologického poľnohospodárstva, výroba ekologických produktov a predaj balených biopotravín
    Author infoMalgorzata Agnieszka Jarossová, Renáta Ševčíková, Katarína Chomová
    Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Co-authors Ševčíková Renáta EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Chomová Katarína EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Source document Data-Centric Business and Applications : Advancements in Information and Knowledge Management, Volume 2. Pp.351-370. - Cham : Springer Nature Switzerland, 2024. ISBN 978-3-031-59131-0
    NoteVEGA 1/0398/ 22. - Registrovaný: Scopus
    Document kindrozpis článkov z kníh
    LanguageEnglish
    Country of EditionSwitzerland
    Keywords bioprodukty * spotrebitelia * ponuka * dopyt * priemysel potravinársky * výroba ekologická
    AnnotationRastúci záujem spotrebiteľov o zdravý životný štýl a vyššiu kvalitu produktov ovplyvňuje dynamický rozvoj biopotravín nielen v Európskej únii, ale aj na celom svete. Postupne sa uberá k dôveryhodnosti a transparentnosti výrobcov, čerstvosti v potravinárskom priemysle a prirodzenosti produktov, ktoré vyrábajú. Ekologická výroba je celkový systém riadenia fariem, výroby potravín a jej vplyvu na životné prostredie (ochrana prírodných zdrojov a uplatňovanie prísnych noriem v oblasti životných podmienok zvierat a výroby).
    Public work categoryChapters in scientific monography issued in foreign editorship
    Registered inSCOPUS
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE24 00204-002, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF506.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.