Number of the records: 1  

Managing people in the hospitality industry

  1. Title Managing people in the hospitality industry
    Author infoLaurie J. Mullins
    Author Mullins Laurie J.
    Issue dataHarlow : LONGMAN , 1998. - 499 s.
    Issue3. ed.
    ISBN0-582-31929-3
    Document kindmonographs
    LanguageEnglish
    Country of EditionGreat Britain
    systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Keywords pohostinstvo * reštaurácie * jedálne * stravovanie spoločné * hotely * riadenie * personál * zdroje ľudské * štruktúra organizačná * motivácia * miesta pracovné * skupiny pracovné * správanie * výkony podnikové * vedenie podniku * politika personálna * vzťahy medziľudské * vzťahy pracovné
    DatabaseBOOKS
    Copy count1, currently available 0, at library only 1
    Call number777965

    Call numberLocationSublocationInfo
    777965SEKVšeobecná študovňaIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.