Number of the records: 1  

Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM

  1. Title Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM
    Author infoDagmar Matošková a kol.
    Author Matošková Dagmar
    Issue dataBratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva , 2002. - 41 s.
    ISBN80-8058-260-2
    Document kindsprávy výskumné
    LanguageSlovak, English
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords potravinárstvo * priemysel * konkurencieschopnosť * mlieko * ukazovatele * mäso * krmovinárstvo * lieh * víno * pivo * tuky * metódy * cestoviny * trh zahraničný * trh vnútorný * Slovensko
    DatabaseBOOKS
    Copy count1, currently available 1, at library only 0
    Call number782343

    Call numberLocationSublocationInfo
    782343SEKSklad knižničného fonduavailaible

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.