Number of the records: 1  

Poľnohospodárstvo a výživa

  1. Title Poľnohospodárstvo a výživa
    Author infoA. Kuhajdová, E. Slivková, Jaroslav Janků
    Author Kuhajdová A.
    Co-authors Slivková E.
    Janků Jaroslav
    Source documentTrend. Roč. 5, č. 8 (1995), s. 16A
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Keywords potraviny * kontrola * mäso * HACCP * kvalita výrobkov * inšpekcia štátna * mlieko * spotreba * Slovensko * 1992-1994 * víno * propagácia * výstavy
    AnnotationPrezentácia systému HACCP (Hazard Analyzes Critical Control Points - Analýza rizík a kritických kontrolných bodov), ktorý predstavila skupina amerických a slovenských expertov financovaná USAID odborníkom mäsopriemyslu. Cieľ systému - spracované suroviny bezpečné pre ľudskú spotrebu a hygienicky nezávadné zariadenia. Princípy kontroly. Ako by mohol tento systém zmeniť terajší komplikovaný inšpekčný systém. - Údaje o množstve, kvalite a realizačných cenách mlieka na Slovensku v r.1992-1994. - Výstava vín na Cypre príspevkom k propagácii východoslovenského regiónu.
    DatabaseARTICLES

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.