Number of the records: 1  

Slovenské potravinárstvo čaká náročná úloha prispôsobiť sa normám Európskej únie

  1. Title Slovenské potravinárstvo čaká náročná úloha prispôsobiť sa normám Európskej únie
    Author infoJ. Kerekréty
    Author Kerekréty J.
    Source documentTrend. Roč. 5, č. 14 (1995), s. 16A
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Keywords potravinárstvo * potraviny * kvalita výrobkov * kontrola kvality * systém riadenia kvality * HACCP * ISO 9000 * normy medzinárodné * Slovensko * legislatíva * Európska únia
    AnnotationKontrola kvality za bývalej, centrálne riadenej výroby, a v trhovom mechanizme. Potreba priblíženia potravinárskej legislatívy k zákonom EÚ. Jednotný postup pri zabezpečovaní kvality potravín. Vedecky prepracovaný systém zabezpečovania zdravotnej neškodnosti potravín - Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP). Normy radu ISO 9000 - riadenie a systém zabezpečovania kvality. Firma Bureau Veritas Slovakia - zavádzanie systémov kvality a certifikácie podľa noriem radu ISO 9000.
    DatabaseARTICLES

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.