Number of the records: 1  

HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín

  1. Title HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín
    Author infoJán Ondrejka, Fridrich Görner
    Author Ondrejka Ján
    Co-authors Görner Fridrich
    Source document Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 2 (2000), s. 27-28. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 331.34 - Sociálna politika v podniku
    Keywords ochrana zdravia * požívatiny * bezpečnosť potravinová * potravinárstvo * sebakontrola * školenie odborné * HACCP
    AnnotationNový prístup na zaistenie bezpečnosti poživatín. Systémový postup na zabezpečenie zdravotne bezchybných poživatín. Samokontrola v potravinárskych závodoch. Zodpovednosť vedenia závodu za zdravotnú bezchybnosť a kvalitu vyrábaných produktov. Oficiálna kontrola. Stále školenie zamestnancov potravinárskych zariadení.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2000: 1-4

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.