Number of the records: 1  

Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle

  1. Title Využitie štartovacích kultúr v mäsovom priemysle
    TranslationThe Use of starting cultures in the meat industry
    Author infoLadislav Staruch, František Strmiska
    Author Staruch Ladislav
    Co-authors Strmiska František
    Source document Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 46, č. 1 (2001), s. 17-19. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2001. ISSN 0042-9406
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords mäso * výrobky poľnohospodárske * konzervovanie potravín * mäsopriemysel
    AnnotationZa jednu z najstarších konzervačných metód sa považuje fermentácia. História vývinu fermentovaných mäsových výrobkov. Technológia výroby fermentovaných mäsových výrobkov. Štartovacie kultúry a význam ich aplikácie. Tvorba kyseliny mliečnej. Vývoj a stabilita farby, chute a vône. Požiadavky na štartovacie kultúry.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2001: 1-4

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.