Number of the records: 1  

Bezpečné potraviny v každej kuchyni

  1. Title Bezpečné potraviny v každej kuchyni : prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu
    Author infoJozef Dubravický, Ľuboš Heriban
    Author Dubravický Jozef
    Co-authors Heriban Ľuboš
    Source document Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. Roč. 4, č. 11 (2000), s. 36-37. - Bratislava : SON MEDIA, 2000
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 613 - Hygiena. Starostlivosť o zdravie
    Keywords hygiena výživy * potraviny * výroba * domácnosti * systém HACCP * výrobcovia * bezpečnosť potravinová
    AnnotationVýrobcovia sú povinní zaručiť zdravotnú bezpečnosť svojich výrobkov podľa systému HACCP ( Analýza rizík na kritických kontrolných bodoch ). Spomínaný systém sa sústreďuje na prevenciu. Čo je riziko a kritický kontrolný bod.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2000: 9-12

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.