- Informácia o záverečnej oponentúre projektu 019-Metódy účtovania akvi…
Number of the records: 1  

Informácia o záverečnej oponentúre projektu 019-Metódy účtovania akvizícií a fúzií podnikov. Komparácia prístupov v českom a slovenskom účtovníctve a ich vplyv na finančnú situáciu

  1. SYS0051455
    LBL
      
    01964naa$$2200421$$$450$
    005
      
    20240502071613.1
    100
      
    $a 20070108a2006łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Informácia o záverečnej oponentúre projektu 019-Metódy účtovania akvizícií a fúzií podnikov. Komparácia prístupov v českom a slovenskom účtovníctve a ich vplyv na finančnú situáciu $f Jana Hvoždarová, Renáta Parišová
    330
      
    $a Zameranie a prínosy projektu MVTS. Výsledky projektu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0109390 $1 011 $a 1336-3514 $1 200 1 $a Ekonomika a informatika $e vedecký časopis FHI EU v Bratislave a SSHI $v Roč. 4, č. 1 (2006), s. 201-202 $1 210 $a Bratislava $c Fakulta hospodárskej informatiky $d 2006
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005128 $a projekty
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003329 $a metódy účtovné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001061 $a akvizícia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002222 $a fúzie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004270 $a podnik
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001544 $a Česko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006756 $a účtovníctvo
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0005046 $a situácia finančná podniku
    675
      
    $a 657.1/.2 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000323 $x Účtovné systémy. Účtovné metódy
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048676 $a Hvoždarová $b Jana $p EUBFHIKUC $9 50 $4 070 $T Katedra účtovníctva FHI
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*p0064766 $a Parišová $b Renáta $f 1977- $p EUBFHIKUC $9 50 $4 070 $T Katedra účtovníctva FHI
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20070108 $g AACR2
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.