Number of the records: 1  

Situation analysis of the external environment of a bakery company

  1. Title Situation analysis of the external environment of a bakery company
    TranslationSituačná analýza vonkajšieho prostredia pekárenskej spoločnosti
    Author infoHelena Chládková, Dagmar Kudová
    Author Chládková Helena
    Co-authors Kudová Dagmar
    Source document Agricultural economics. Vol. 54, no. 7 (2008), s. 301-306. - Prague : Institute of Agricultural and Food Information, 2008. ISSN 0139-570X
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageEnglish
    Country of EditionCzech Republic
    systematics 65.011.1 - Politika podnikania. Podniková stratégia
    Keywords potravinárstvo * podnik * prostredie podnikateľské * analýzy
    AnnotationÚlohou situačnej analýzy vonkajšieho prostredia je zistiť, čo sa v okolí spoločnosti deje a pokúsiť sa odhadnúť, čo sa bude diať v budúcnosti a ako to môže ovplyvniť jej činnosť a existenciu. V článku sú identifikované faktory vonkajšieho prostredia pekárenskej firmy s využitím STEPE analýzy a je uskutočnená situačná analýza jej vonkajšieho prostredia. Ďalej je urobený odhad pravdepodobnosti výskytu a vplyvu príležitostí a hrozieb v súčasnosti, v blízkej a vzdialenej budúcnosti.
    URL http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/01819.pdf
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2008: 7-12

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.