Number of the records: 1  

Application of communication channels by marketing addressing of customers in gastronomy

  1. SYS0090157
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20231129065628.3
    100
      
    $a 20090126a2008łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a eng $d eng $d slo
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Application of communication channels by marketing addressing of customers in gastronomy $f Anton Kretter, Michal Mirz, Katarína Kleinová
    330
      
    $a Zmeny v návykoch zákazníkov, sociálne zmeny a zostrujúca sa konkurencia nútia aj gastronomický sektor k zmenám. Jedným z prístupov riešenia tohto stavu je uplatňovanie špecifickej a tým aj efektívnejšej komunikácie. Výskum bol realizovaný na vzorke 189 zákazníkov dvoch pizérií v Nemecku. Výsledky výskumu sú prínosom predovšetkým pre oblasť vzťahového marketingu, ktorý spočíva vo vytváraní dobrých vzťahov s už existujúcimi zákazníkmi.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0147402 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 54, no. 10 (2008), s. 498-503 $1 210 $a Prague $c Institute of Agricultural and Food Information $d 2008
    541
    1-
    $a Využitie komunikačných kanálov pri marketingovom oslovení zákazníkov gastronomických zariadení
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002808 $a komunikácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002460 $a informácie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002654 $a kanály
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007368 $a zákazníci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003216 $a marketing interaktívny
    675
      
    $a 339.138 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000183 $x Marketing
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0008737 $a Kretter $b Anton $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0026248 $a Mirz $b Michal $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0016268 $a Kleinová $b Katarína $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20090126 $g AACR2
    856
    4-
    $u http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/02476.pdf
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.