Number of the records: 1
Trendy rozvoja potravinárskej obalovej techniky
Title Trendy rozvoja potravinárskej obalovej techniky Parallel title Trends of food-package technology development Author info Igor Kačeňák Author Kačeňák Igor EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 : [zborník]. S. [1-9]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3326-3 Výstup z projektu KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách
Note KEGA 006EU-4/2011 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 621.798 - Balenie a obalová technika Keywords obaly * balenie * technika obalová * nanotechnológie * technológie nové * potraviny Annotation Vývoj obalového priemyslu bude v budúcich rokoch ovplyvnený niekoľkými faktormi. Jedným z nich je vývoj v oblasti technológií, ktoré zahrňujú zmeny v používaných materiáloch a technológiách. Aplikované moderné metódy balenia.Vákuové balenia a balenie v inertnom plyne. Aseptický spôsob balenia. Aktívne a inteligentné balenie. Inteligentné systémy balenia. Rádiofrekvenčná identifikácia – RFID. Nanotechnológie. Obaly pre mikrovlnný ohrev. Biodegradovateľné obalové materiály – bioplasty. Automatizácia baliaceho procesu. Požiadavky na obaly budúcnosti. Public work category Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E11 01865-030, originál dokumentu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 96.7 KB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1