Number of the records: 1  

Systémy bezpečnosti potravín

  1. Title Systémy bezpečnosti potravín
    Parallel titleFood safety systems
    Author infoAlica Lacková
    Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Source document Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 : [zborník]. S. [1-9]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3326-3
    Výstup z projektu KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách
    NoteKEGA 006EU-4/2011
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 663/664 - Potravinárstvo
    Keywords potraviny * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * výrobky * kvalita * certifikácia * normy ISO * legislatíva
    AnnotationSystémy manažérstva potravinovej bezpečnosti. Niektoré normy používané na certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti v potravinárskom reťazci. Systém HACCP ((Hazard analysis and critical control points). Medzinárodné sektorové normy pre bezpečnosť potravín – BRC, IFS. Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE11 01865-042, originál dokumentu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF92.6 KBfrom the SEK IP address after logging in
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.