Number of the records: 1
Systémy bezpečnosti potravín
Title Systémy bezpečnosti potravín Parallel title Food safety systems Author info Alica Lacková Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 : [zborník]. S. [1-9]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3326-3 Výstup z projektu KEGA 006EU-4/2011 E-learningová podpora výučby predmetu Tovaroznalectvo na stredných odborných školách
Note KEGA 006EU-4/2011 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 663/664 - Potravinárstvo Keywords potraviny * bezpečnosť * bezpečnosť potravinová * výrobky * kvalita * certifikácia * normy ISO * legislatíva Annotation Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti. Niektoré normy používané na certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti v potravinárskom reťazci. Systém HACCP ((Hazard analysis and critical control points). Medzinárodné sektorové normy pre bezpečnosť potravín – BRC, IFS. Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000. Public work category Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E11 01865-042, originál dokumentu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 92.6 KB from the SEK IP address after logging in article
Number of the records: 1