Number of the records: 1  

Brand Position of Slovak Company

  1. SYS0197356
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20240502083502.5
    014
      
    $a 2-s2.0-84919769213 $2 SCOPUS
    100
      
    $a 20150129a2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a HR
    200
    1-
    $a Brand Position of Slovak Company $f Bohuslava Mihalčová, Michal Pružinský, Zuzana Jakubčová
    321
      
    $a Registrovaný: Scopus
    330
      
    $a Prieskum medzi zákazníkmi-ženami o povedomí značky Makyta v Žiline. Dotazníkové témy: cena, kvalita, inovácie, dizajn, použiteľnosť, trvácnosť a zákaznícke presvedčenie.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0270049 $1 011 $a 1331-0194 $1 011 $a 1846-3363 $1 200 1 $a Management $e Journal of Contemporary Management Issues $v Vol. 19, no. 2 (2014), pp. 197-204 $1 210 $a Split $c Ekonomski fakultet
    541
    1-
    $a Postavenie značky v slovenskej spoločnosti
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007564 $a značky kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007566 $a značky výrobkov
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007368 $a zákazníci
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007637 $a ženy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001726 $a dizajn
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003013 $a kvalita tovaru
    675
      
    $a 620.2 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000259 $x Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0049046 $a Mihalčová $b Bohuslava $p EUBPHFKOP $4 070 $9 45 $f 1963- $T Katedra obchodného podnikania PHF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0013522 $a Pružinský $b Michal $f 1952- $p EUBPHFKOP $4 070 $9 45 $T Katedra obchodného podnikania PHF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0042114 $a Jakubčová $b Zuzana $4 070 $9 10
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20150129 $g AACR2
    856
    4-
    $u http://www.efst.hr/management/Vol19No2-2014/12-Mihalcova_Pruzinsky_Jakubcova.pdf
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.