Number of the records: 1
Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu
Title Čerstvé jedlo je rastúcou súčasťou nášho biznisu Author info Marek Legéň, Tomasz Rogacz Author Legéň Marek (Interwiewer) Co-authors Rogacz Tomasz (Interviewee) Source document Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. Roč. 25, č. 20 (21. mája 2015), s. 16-18. - Bratislava : News and Media Holding, 2015. ISSN 1335-0684 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Keywords firmy * kvalita * potraviny * reštaurácie * siete obchodné * Slovensko Annotation Rozhovor so šéfom McDonald`su pre Česko a Slovensko Tomaszom Rogaczom o situácii na slovenskom trhu, o novom segmente zákazníkov, o trende čerstvých a zdravých potravín, o výbere dodávateľov, o vzťahu Slovákov k fastfoodu, o lokálnej chuti a ponuke, o reštaurácii budúcnosti, o zavádzaní nových technológií do systému objednávania. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2015: 11-20 + 4 príl.
article
Number of the records: 1