Number of the records: 1  

Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie

  1. Title Slow food a Culinary heritage - ako ochrana tradičných výrobkov a regionálnej gastronómie : diplomová práca
    Author infoMichaela Sečenová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Author Sečenová Michaela
    Another authors Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant))
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Issue dataBratislava, 2016. - 73 s.
    Document kindpráce diplomové (Mgr.,Ing.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number891842

    File nameSizeTyp prístupu
    Príloha298.6 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.7 MBz IP adresy EU po prihlásení

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.