Number of the records: 1
K potenciálu a o možnostiach využívania ciroka cukrového
Title K potenciálu a o možnostiach využívania ciroka cukrového Parallel title Potential and the possibilities of the use of sorgum Author info M. Stričík, J. Husťák, O. Sokol Author Stričík Michal EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené Co-authors Husťák Ján Sokol Ondrej Source document K aspektom v jednotlivých prierezových oblastiach pôdohospodárstva : zborník odborných príspevkov zo školských, odborno-vedeckých a popularizačných podujatí konaných v roku 2016 Strednou odbornou školou poľnohospodárstva a služieb na vidieku organizovaných v Košiciach a vo Viničkách. S. 60-62. - Košice : Stredná odborná škola poľnohospodárstva a služieb na vidieku, 2016 / Kačániová Miroslava ; Sudzina Marián. ISBN 978-80-972561-7-3 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Keywords poľnohospodárstvo * potravinárstvo * krmoviny * cukor * plodiny poľnohospodárske Annotation Cirok cukrový je hodnotná, hospodársky významná plodina využívaná najmä v potravinárskom priemysle. Ekonomicky efektívna plodina z dôvodov nižších materiálových nákladov. Využitie ako kŕmnej plodiny pre ovce a hovädzí dobytok a postupné začleňovanie na výrobu etanolu a bioplynov v bioenergetike. Biologicky hodnotné látky v ciroku. Public work category Scientific works in not noticed year-books from home undertakings, home year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E17 00314-001, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 3 MB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1