Number of the records: 1  

Výhody aplikovaného franchisingu v gastronomickej prevádzkovej jednotke

  1. Title Výhody aplikovaného franchisingu v gastronomickej prevádzkovej jednotke : bakalárska práca
    Author infoMichal Výbošťok, školiteľ: Anna Veszprémi Sirotková
    Author Výbošťok Michal
    Another authors Veszprémi Sirotková Anna (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené
    Issue dataBratislava, 2018. - 54 s.
    Document kindpráce záverečné bakalárske (Bc.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number901735

    File nameSizeTyp prístupu
    Elektronická verzia práce1.5 MBfrom the EU IP address after logging in

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.