Number of the records: 1
Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes
Title Slow Food and Culinary Heritage as European Activities to Promote Traditional and Regional Foods and Dishes Translation Slow food a kulinárske dedičstvo ako európske aktivity na podporu tradičných a regionálnych potravín a jedál Author info Malgorzata A. Jarossová Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism : Proceedings of the 6th International Scientific Conference, October 17 - 18, 2019 (Mojmírovce, Slovak Republic). Pp. 170-178 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Škvarčeková Oľga ; Rehák Róbert ; Krnáčová Paulína ; Benešová Dana ; Daňo Ferdinand ; Trends and Challenges in the European Business Environment: Trade, International Business and Tourism International Scientific Conference. ISBN 978-80-225-4646-1 Note VEGA 1/0543/18 Document kind schedule of articles from year books Language English Country of Edition Slovak Republic Keywords dedičstvo kultúrne * jedlá * regióny * spotreba potravín * podpora predaja Annotation Tradičné a regionálne jedná ako súčasť kultúrnej identity krajiny. Charakteristika vybraných európskych aktivít zameraných na propagáciu tradičných a regionálnych potravín a jedál ako slow food a kulinárske dedičstvo. Použitá metóda analýzy a syntézy. Public work category Reports at home scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E19 00587-018, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 341.1 KB from the SEK IP address after logging in article
Number of the records: 1