Number of the records: 1  

Current Situation, Causes and Origin of Food Waste and Food Losses in the Slovak Republic

  1. Title Current Situation, Causes and Origin of Food Waste and Food Losses in the Slovak Republic
    Parallel titleSúčasný stav, príčiny a pôvod potravinového odpadu a potravinových strát v Slovenskej republike
    Author infoZuzana Kapsdorferová
    Author Kapsdorferová Zuzana
    Source document Integrating and Systematizing the Results of Scientific Research Activities in the Field of Consumer Protection, with a Primary Focus on Food Security, in Order to Model Adequate Consumer Behaviour : Research Papers, no. II. S. 38-44 online. - Brno : Masaryk University Press, 2020 / Suchánek Petr ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-210-9756-8
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionCzech Republic
    Keywords plytvanie potravinami * odpad * reťazce dodávateľsko-odberateľské * sebestačnosť potravinová * spotreba domácností
    AnnotationPríčiny a pôvod potravinových strát a odpadu v Slovenskej republike. Identifikovanie fáz, v ktorých najväčšie potravinové straty a potravinový odpad vznikajú v potravinových zásobovacích reťazcoch v SR a vo svete. Aktéri a prístupy k riešeniu potravinových strát a odpadu.
    DatabaseARTICLES

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF502.4 KBfrom the SEK IP address after logging in
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.