Number of the records: 1  

Racionalizácia gastronomickej prevádzky pizzeria

  1. SYS0275936
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20220203115842.3
    035
      
    $a dfe0ce6d-e092-405c-9e98-a5526667e029
    100
      
    $a 20210613d2021łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Racionalizácia gastronomickej prevádzky pizzeria $e bakalárska práca $f Adam Benedik $g školiteľ: Roman Staňo
    210
      
    $a Bratislava $d 2021
    215
      
    $a 38 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0081894 $a Benedik $b Adam $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048784 $a Staňo $b Roman $f 1966- $p EUBOBFKSC $4 727 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    712
    02
    $3 eu_un_auth*k0001181 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20210613 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.