Number of the records: 1
Factors Increasing Food Self-sufficiency of the Slovak Republic
Title Factors Increasing Food Self-sufficiency of the Slovak Republic Translation Faktory zvyšovania potravinovej sebestačnosti SR Author info Jaroslava Ivančáková Author Ivančáková Jaroslava EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Source document The Current Issues of Business : Proceedings of Scientific Papers. Pp. 63-69. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2021 / Hrušovská Dana ; Kmety Barteková Mária ; Trúchliková Mária ; Raková Monika ; Šlahor Ľudomír ; Rybárová Daniela. ISBN 978-80-7556-093-3 Výstup z projektu VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov
Note VEGA 1/0708/20 Document kind schedule of articles from year books Language English Country of Edition Czech Republic Keywords bezpečnosť potravinová * sebestačnosť potravinová * Slovensko * Európska únia Annotation Potravinová bezpečnosť na Slovensku a v Európske únii. Definícia pojmu potravinová bezpečnosť a inštitúcie zaoberajúce sa dohliadaním na kvalitu a bezpečnosť potravín. Vývoj zahraničného obchodu a sebestačnosť Slovenska. Public work category Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E21 00598-006, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 195.7 KB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1